Veşti bune pentru angajaţii Kaufland. Retailerul german creşte salariul minim în companie de la 1 ianuarie

Veşti bune pentru angajaţii Kaufland. Retailerul german creşte salariul minim în companie de la 1 ianuarie

Kaufland are aproximativ 15.000 de angajaţi şi deţine local peste 100 de hipermarketuri cu politică de discount

Kaufland, cel mai mare retailer de pe piaţa locală, va majora din ianuarie 2016 salariul minim din cadrul companiei la 1.300 de lei brut (946 de lei net), pentru 12 salarii anuale, la care se adaugă aproximativ 197 de lei brut sub formă de bonuri de masă, „acordate angajaţilor încă din prima zi de lucru“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Kaufland România, în calitate de cel mai mare angajator privat din România, salută iniţiativa Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri privind majorarea salariului minim brut garantat pe economie“. se arată într-un comunicat al Kaufland România, citat de zf.ro.
 
La nivel de economie sunt 1,1 milioane de angajaţi care primesc salariul minim, însă Guvernul a decis în şedinţa de ieri ca salariul minim să fie majorat de la 1 mai 2016 la 1.250 de lei brut faţă de 1.050 de lei brut în prezent.
 
Kaufland are aproximativ 15.000 de angajaţi şi deţine local peste 100 de hipermarketuri cu politică de discount.
 
De asemenea, Kaufland România a anunţat că începând cu 1 ianuarie 2016 va acorda minimum 22 zile de concediu tuturor noilor angajaţi, la care se adaugă până la cinci zile de concediu suplimentar în următorii ani de activitate. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: