Valentin Radu, Marketizator: Un om care s-a căsătorit cu munca nu este un om complet

Valentin Radu, Marketizator: Un om care s-a căsătorit cu munca nu este un om complet

Valentin Radu

Este unul dintre cei mai dinamici jucători din piaţa de performance marketing şi conversion şi vrea până la finalul anului să îşi crească echipa de patru ori, ajungând la 30 de angajaţi. “Încercăm cu toţii să ieşim din paradigmele toxice, moştenite de la generaţiile anterioare «mă duc la scârbici», «timpul trece, leafa merge»”, spune, cu umor, Valentin Radu, fondator şi CEO al Marketizator.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Încercăm să dezvoltăm un hub de specialişti în optimizarea conversiilor aici, în România, care să adreseze piaţa internaţională. Cred în şansa ţării noastre de a fructifica talentul românilor cu abilităţi tehnice şi de marketing exemplare. Cred că e de dorit să începem să exportăm şi noi către vest tehnologie şi know-how, nu doar să importăm pe sume astronomice”, consideră Valentin Radu.
 
Echipa lui este formată în prezent din opt oameni şi, dacă va găsi oameni valoroşi, are în plan să o crească până la 30 la finalul anului „Pentru noi, provocarea cea mai mare...citeşte continuarea pe wall-street.ro 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările