Uzina Continental din Timişoara va „încălţa“ maşinile Jaguar

Uzina Continental din Timişoara va „încălţa“ maşinile Jaguar

Concernul german Continental este unul dintre cei mai mari angajatori din România  FOTO Stefan Both

Continental Anvelope Timişoara va furniza 15.000 de anvelope către producătorul auto Jaguar, deţinut de către grupul indian Tata Motors, a anunţat miercuri compania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anvelopele produse la Timişoara vor „încălţa“ modelul XE, produs în Marea Britanie.
 
„Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activităţii noastre în România, fiind o confirmare a calităţii produselor create aici“, a afirmat, în comunicat, Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timişoara. 
 
„Avem o tradiţie de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timişoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătăţim procesul de producţie, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum şi pentru a continua şi consolida parteneriatul cu această marcă premium“, a mai spus el.
 
Din anul 2000, an în care a demarat procesul de producţie în România, Continental Anvelope a investit peste 370 milioane de euro şi a creat 2.300 de locuri de muncă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările