Un touroperator care vinde sejururi în Grecia şi-a suspendat activitatea. Ce trebuie să ştie cei care au cumpărat deja bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mouzenidis-travel-grecia

Un important touroperator care vinde bilete pentru sejururi în Grecia, a anunţat că îşi suspendă activitatea, scrie Hotnews. Un charter cu turişti români trebuia să plece vineri în vacanţă.

Mouzenidis Travel Grecia a anunţat că de vineri, 18 iunie, şi până în 26 iunie, suspendă prestarea serviciilor turistice contractate (rezervate), scrie Hotnews.ro. Pe pagina de Facebook Forum Grecia, mai mulţi turişti români se plâng că au cumpărat bilete prin acest touroperator. HotNews.ro a discutat cu partenerul comercial al grecilor din România şi a obţinut detalii.

Pe site-ul companiei greceşti este afişat un anunţ potrivit căruia touroperatorul îşi suspendă activitatea temporar. Compania îşi anunţă clienţii care aveau cumpărate sejururi în acestă perioadă că îşi pot reprograma vacanţele în septembrie sau chiar în 2022.

”Din cauza măsurilor restrictive de acordare a licenţelor în ceea ce priveşte pieţele est-europene de peste un an, compania Mouzenidis Travel Grecia anunţă că temporar, pentru perioada 18 iunie 2021 şi până la 26 iunie 2021, nu îşi va furniza serviciile pentru pachetele şi programele turistice rezervate destinaţiei Grecia. Compania va reveni cu noi anunţuri despre reorganizarea programului său operaţional pentru sezonul de vară curent.
Întotdeauna în deplină loialitate faţă de clienţii noştri (...), oferim transferul rezervărilor sale menţionate în perioada de mai sus pentru perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor 2022 cu acelaşi preţ şi servicii aditionale”, este anunţul postat pe site-ul companiei.

Biroul din România al Mouzenidis Travel Grecia are sediul în Cluj. Un reprezentant al acestuia a declarat vineri pentru HotNews.ro că biroul nu face parte de fapt din grupul elen Mouzenidis, si are doar contract de consultanţă cu acesta. Joi, la 11.40, au fost anunţaţi de către partenerul elen despre suspendarea serviciilor, aceştia anunţand că vor reveni cu informaţii.

Vineri, urma să plece în Grecia un charter cu turişti români care au plătit sejururi prin companie, dar biroul din Cluj i-a anunţat despre suspendarea operaţiunilor.

Vineri, biroul din Cluj a renunţat la contractul cu firma elenă, a mai precizat sursa citată.

Mai mulţi turişti români se plâng că au vacanţe plătite prin acest touroperator.

"Sunt extrem de dezamagită…aveam un sejur cumpărat în insula Creta de acum 2 ani, de la un mare touroperator Mouzenidis Travel. Acum câteva ore ne-au anunţat de la agenţie că au anulat serviciile turistice în perioada 18-26 Iunie, după ce ne-au emis voucherele şi biletele de avion. Avem asigurare storno dar Agentia a spus ca nu ne poate oferi nimic in schimb pana nu îşi recuperează banii de la touroperator. A mai trecut cineva printr-o situaţie similară? Aveţi vreo soluţie?", scrie o turistă pe pagina de Facebook Forum Grecia.

"Pentru toti cei care merg în Grecia în perioada următoare şi au vouchere cu rezervări făcute de catre Mouzenidis, verificati-vă rezervarile cu hotelul, ca să fie confirmate şi plătite. Mouzenidis Grecia are probleme financiare şi mai toti cei care au rezervări făcute cu ei sunt afectaţi!", este mesajul postat pe Forum Grecia de către reprezentantul unei agenţii de turism.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite