Un producător de anvelope îşi reia progresiv activitatea

Un producător de anvelope îşi reia progresiv activitatea

Un producător de anvelope  a anunţat că îşi reia progresiv producţia la una dintre cele trei fabrici pe care le deţine în România, a anunţat compania, citată de Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michelin a oprit producţia în toate cele trei fabrici din România la finalul lunii martie, mai exact din 28 martie pentru fabrica de cord.
 
"Din data de 8 aprilie, activitatea de producţie de la Zalău Cord este reluată progresiv. Măsurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind să protejăm sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri. Uzina de la Floreşti şi uzina Zalău Anvelope rămân deocamdată închise, cu excepţia anumitor activităţi critice sau cu foc continuu, care au un program specific", a declarat vineri Alina Marcu, PR manager Michelin Central and South Europe.
 
Construită integral de Michelin România în 2003, uzina Zalău Cord furnizează cord metalic uzinelor din cadrul grupului, cordul metalic fiind una dintre cele mai importante componente ale carcasei anvelopei. În cadrul fabricii lucrează circa 700 de angajaţi.
 
În fabricile de anvelope din Zalău şi Floreşti grupul Michelin mai are circa 2.800 de angajaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: