Un mare retailer se alătură programului „Rabla pentru electrocasnice”. Care sunt reducerile şi ce trebuie să facă cumpărătorii

Un mare retailer se alătură programului „Rabla pentru electrocasnice”. Care sunt reducerile şi ce trebuie să facă cumpărătorii

Ministerul Mediului a lansat programul naţional Rabla pentru electrocasnice, concept ce presupune înlocuirea echipamentelor uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Uşor de accesat, programul este unul binevenit pe piaţa românească şi îşi propune să aibă beneficii clare atât pentru cei care vor profita de ocazie pentru a-şi moderniza aparatele din locuinţă, cât şi pentru mediul înconjurător.

Înscrierea în program este simplă şi la îndemâna oricărui utilizator de internet: persoanele care doresc să beneficieze de reduceri trebuie să acceseze aplicaţia electronică de pe website-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să urmeze paşii indicaţi, completând cu atenţie datele care li se solicită. Ulterior completării, cumpărătorul se prezintă direct la comerciant şi îşi achiziţionează echipamentul dorit, pe baza voucherului primit. Suma din voucher se scade din valoarea finală a facturii, iar predarea echipamentului vechi se face odată cu primirea celui nou.
 
Voucherele se acordă pentru achiziţionarea produselor electrocasnice din categoria maşinilor de spălat rufe, frigiderelor, combinelor, lăzilor frigorifice şi aparatelor de aer condiţionat şi au valori între 200 şi 400 de lei, în funcţie de tipul de aparat cumpărat: 
 
200 de lei pentru maşini cu eficienţă A++
 
300 de lei pentru maşini cu eficienţă A+++
 
300 de lei pentru aparate de aer condiţionat cu eficienţă A+++ sau A++ la răcire
 
300 de lei pentru aparate frigorifice A++ 
 
400 de lei pentru aparate frigorifice A+++
 
Compania Altex se alătură programului Rabla pentru electrocasnice, astfel încât clienţii săi să îşi poată achiziţiona la preţ redus produsele preferate, beneficiind de ofertele companiei şi, în acelaşi timp, scăzând voucherul primit prin program din preţul final. Retailerul pune la dispoziţie cumpărătorilor frigidere şi combine frigorifice, maşini de spălat rufe şi aparate de condiţionat de o foarte bună calitate, produse de branduri renumite şi cu funcţii care merită cu siguranţă schimbarea aparatului vechi cu unul nou, net superior.
 
Cei ce sunt interesaţi să primească voucherele prin care îşi pot cumpăra produse electrocasnice trebuie să ştie că schimbul se face în sistem de reducere la achiziţia unui aparat nou în schimbul unuia predat. Implicit, pentru achiziţionarea mai multor echipamente cu vouchere de reducere trebuie predate tot atâtea aparate câte sunt cumpărate, cu precizarea că se poate achiziţiona prin program un singur produs din fiecare categorie. De exemplu, un client poate cumpăra de la Altex prin programul Rabla o maşină de spălat rufe, o combină frigorifică şi un aparat de aer condiţionat, oferind la schimb tot trei produse vechi.
 
Clienţii ce îşi doresc să beneficieze de voucherul de reducere şi să cumpere electrocasnice de la Altex prin intermediul acestui program vor avea de ales dintr-o gamă largă, care să le permită să îşi aleagă uşor aparatul potrivit pentru propria locuinţă.
 
Programul Rabla reprezintă o şansă în plus pentru românii care doresc să îşi echipeze casa cu aparatură electrocasnică de ultimă generaţie, fără a dezechilibra bugetul familiei pentru asta. Totodată, acest program va avea cu siguranţă în timp o influenţă pozitivă asupra mediului înconjurător, determinând un consum mai mic de resurse la nivelul întregii ţări. Ministerul mediului estimează că se vor înlocui peste 60.000 de echipamente vechi şi uzate cu unele de calitate crescută prin noul concept de înlocuire a electrocasnicelor. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: