Uber se extinde şi în transporturile aeriene. Cum se obţine şi cât costă o cursă cu avionul până la mare

Uber se extinde şi în transporturile aeriene. Cum se obţine şi cât costă o cursă cu avionul până la mare

Programul UberJET25 foloseşte avioane marca Diamond DA 42

Utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicaţie o cursă cu un avion, pentru prima dată în România, anunţă administratorii acestui sistem, într-un comunicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Uber şi Regional Air Services vor opera sâmbătă, 18 iunie, zboruri din Bucureşti-Băneasa, cu aterizare pe aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa.

Utilizatorii noi care îşi fac cont Uber folosind codul UberJET25, pot câştiga o cursă gratuită până la mare cu avionul, anunţă sursa citată.

Transport asigurat până în Mamaia

Sâmbătă, 18 iunie, utilizatorii Uber vor putea comanda în aplicaţie UberJET - cu o simplă apăsare de buton, vor putea ajunge din Bucureşti până la mare, în aproximativ o oră.

Avioane Diamond DA 42 de ultimă generaţie, puse la dispoziţie de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa şi vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanţa, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 de lei de persoană.

Utilizatorii noi pot câştiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie îşi fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorţi.

Cum funcţionează UberJET
- deschide aplicaţia Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul orar 9.00-10.00
- alege opţiunea UberJET şi lansează comanda
- un şofer partener Uber va prelua comanda şi te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile. Din cauza limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2 kg de persoană
- avioanele UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa între orele 10.30 si 12.00 şi vor ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare.

Cursa spre aeroportul Băneasa şi transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în acelaşi tarif.

„Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Şi, pe parcurs, să oferim puţină magie utilizatorilor noştri.
Cu UberJET poţi ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poţi să apeşi un buton şi să comanzi o experienţă de neuitat, la înălţime“, a spus Nicoleta Schroeder, general manager Uber România.

Cine sunt Uber şi Regional Air Services

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii  aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în SUA, iar începând din februarie 2015 este prezentă şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii.

Regional Air Services este o companie aeriană înfiinţată în 1998, printre primii operatori privaţi în aviaţia românească.

Compania deţine, totodată, primul aeroport cu capital integral privat din România. Acesta a ocupat în anul 2015 locul al patrulea în topul aeroporturilor din România în ceea ce priveşte numărul de mişcări de aeronave (aterizări/decolări) şi numărul 10 din 18 în ceea ce priveşte volumul traficului de pasageri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: