UPDATE Tudose, la finalul vizitei la TAROM: Parcă până acum nu au avut conducere; acesta este adevărul

UPDATE Tudose, la finalul vizitei la TAROM: Parcă până acum nu au avut conducere; acesta este adevărul

FOTO Mediafax / Marius Dumbraveanu

UPDATE Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la finalul vizitei nenanunţate pe care a făcut-o la compania TAROM şi la Aeroportul ”Henri Coandă”, că a dorit să cunoască problemele reale ale acestora şi în ce măsură pot fi ajutate acolo unde este nevoie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Executivului a precizat că „există disponibilitatea personalului din conducerea celor două societăţi de a restrucura şi de a duce partea de management la alt nivel”. Tudose s-a arătat mulţumit de actuala conducere a TAROM, precizând că planurile sunt bune.

„Nu a fost un control, a fost mai degrabă o vizită. Sunt un simbol al României şi aeroportul şi compania TAROM sunt ca interfaţă pentru oricine vine în România şi îşi formează o primă imagine. Am venit să văd care sunt şi problemele reale ale celor două companii, să vedem în ce măsură Guvernul poate interveni şi ajuta cele două companii. Am vorbit atât cu domnul director de la aeroport, cât şi cu conducerea interimară a TAROM, înţeleg că planurile sunt bune, există dorinţă de muncă, există şi disponibilitatea personalului din conducerea celor două societăţi de a restrucura şi de a duce partea de management la alt nivel. Le urez succes şi i-am asigurat de tot sprijinul guvernamental”, a declarat premierul.

Întrebat care sunt problemele companiei TAROM, Tuduse a spus că acestea sunt foarte multe.

„Cineva din echipa care mă însoţeşte a avut o remarcă foarte tristă: «Parcă până acum nu au avut conducere». Acesta este adevărul”, a arătat şeful Executivului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Premierul Mihai Tudose face, joi, la această oră, un control neanunţat la TAROM şi vizitează aeroportul Henri Coandă.

 
Vizita prim-ministrului la TAROM vine după ce a criticat pierderile pe care compania aeriană de stat le-a înregistrat în primele şase luni ale acestui an, peste 100 de milioane de lei.
 
După reproşurile pe care Tudose i le-a adus ministrului Transporturilor cu privire la TATOM într-o şedinţă de Guvern, directorul general al companiei aeriene, Eugen Davidoiu, a demisionat, în locul lui fiind numit interimar Alexandru Susanu - un director cu vechime în companie, responsabil cu operaţiunile de zbor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: