Tânăra care face zeci de mii de euro din vânzarea de eşarfe care ajung să coste şi 200 de euro

Tânăra care face zeci de mii de euro din vânzarea de eşarfe care ajung să coste şi 200 de euro

Maria Dermengiu / Foto Wall-Street.ro

După ce şi-a început cariera ca avocat, Maria Dermengiu (33 de ani) a ales în urmă cu cinci ani să renunţe la o „meserie serioasa“ pentru pictură. Iar în 2012 a decis ca expoziţiile de pictură să le transpună pe mătase, creând eşarfe exclusiviste care pot să coste între 250 şi chiar 860 de lei. Iar businessul ei are succes, pentru anul acesta antreprenoarea estimând în jur 160.000 de lei (35.000 de euro).

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt una dintre aceia care au ales să-şi schimbe meseria <<serioasă>> cu una nu mai puţin serioasă, dar văzută ca un hobby. O schimbare necesară care m-a aşezat în poziţia începătorului, a novicelui care descoperă că trebuie să reînveţe de la zero o altă meserie. Sunt artist vizual- pictoriţă şi designer de obiect. Acum 5 ani, la 28 de ani, mi-am propus să fac din pictură nu un hobby, ci un job, renunţând la meseria de avocat. Am fost admisă la University of Arts London, dar destinul a făcut că eu să rămân în ţară şi să încerc pe cont propriu să îmi realizez menirea“, afirmă Dermengiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările