Un proiect care a fost imediat ambiţios, şi datorită muncii asidue, arată rezultate atât de interesante şi promiţătoare încât compania a decis să se extindă pe noi pieţe emergente precum România.

O idee inovatoare care a venit de la doi tineri antreprenori de origine italiană şi română având, la prima vedere, un concept simplu: permiterea oricui să cumpere online pentru a economisi bani. Doar prin propria lor putere şi propriile investiţii financiare, cei doi antreprenori au fondat agenţia web Divergent Ltd şi au început crearea unui website cu coduri de reducere.

Promocodi.com, un site care, după mai mult de doi ani de activitate a ajuns să ofere coduri discount şi promoţii pentru mai mult de 2.000 de magazine online, inclusiv Amazon, Groupon, HP, Lenovo, Yoox şi Ebay, asta pentru a numi doar câteva. Portalul este uşor de utilizat şi oferă mai multe ghiduri video pentru a afla cum să utilizaţi cupoanele. Pe pagina principală sunt categoriile care grupează diferitele magazine afiliate şi o selecţie a cupoanelor principale, active pe www.cupoane-reducere.ro

Site-ul este actualizat în permanenţă pentru a oferi mai multe servicii pentru cat mai mulţi utilizatori. Printre noutăţi găsiţi secţiunea de oferte, care prezintă o selecţie largă de coduri de reducere corespunzătoare principalelor evenimente promoţionale ale anului. Chiar şi serviciul de newsletter este foarte apreciat; în fiecare săptămână toţi membrii primesc pe e-mail atât cupoanele de reducere cât şi cele mai bune oferte active la acel moment pe portal.

Aventura Promocodi nu s-a oprit doar în Bulgaria. În 2018 s-a născut Promocodi România, un portal de acelaşi tip, dar, cu 150 de magazine ce permite economii prin achiziţii online, pentru utilizatorii din România pentru că, potrivit antreprenorilor, pieţele emergente sunt adevărata atracţie a momentului. Totodată echipa Promocodi intenţionează să se concentreze şi pe piaţa din Asia. În 2018 va fi lansat pe pieţele din Hong Kong, Singapore, Emiratele Arabe Unite, Malaezia şi Japonia, o dată ce cifrele afacerii justifică o alegere atât de curajoasă dar şi ţinând-u-se cont de faptul că, pentru 2019, se prezice o creştere a pieţei de comerţ electronic ce poate atinge chiar 80% numai în ţările din Asia.

Vizitaţi site-ul oficial al Promocodi România: www.cupoane-reducere.ro