Ryanair scade din nou preţurile biletelor de avion. Ce reduceri face

Ryanair scade din nou preţurile biletelor de avion. Ce reduceri face

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat pe 7 octombrie promoţia “Toamna minunată”, oferind reduceri substanţiale pentru cei care fac rezervări pentru următoarele şapte luni.

Promoţia priveşte o reducere de 25% pentru 1 milion de locuri din întreaga sa reţea de rute europene, oferindu-le clienţilor oportunitatea de a-şi rezerva o vacanţă la tarif redus pentru sezoanele de iarnă şi primăvară. 
 
Această super promoţie este disponibilă pentru călătorii în perioada noiembrie – mai şi poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând din acest moment şi până la miezul nopţii, Duminică, 13 octombrie.
 
Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat: “În această săptămână am tăiat tarifele cu 25% pentru 1 milion de locuri din reţeaua noastră de rute europene pentru călătorii în perioada noiembrie – mai, acum fiind timpul ideal pentru a vă planifica o escapadă la tarif redus între aceste luni.  
 
Această ofertă
 
se va încheia la miezul nopţii, Duminică, 13 octombrie, aşa că invităm clienţii să acceseze acum Ryanair.com pentru beneficia de avantajul acestui discount!” 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: