Ryanair a lansat promoţia „Milioane în aer“. Până când e valabilă şi ce reduceri oferă

Ryanair a lansat promoţia „Milioane în aer“. Până când e valabilă şi ce reduceri oferă

Ryanair a lansat promoţia masivă „Milioane în aer”, pentru zborurile dus-întors pentru peste 1 milion de locuri, pentru a sărbători transportarea unui număr record de 150 de milioane de clienţi în întreaga Europă în ultimele 12 luni – un multiplu de 25 de ori a populaţiei insulei Irlanda.

Această promoţie pentru locuri din întreaga reţea de rute europene este valabilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai şi poate fi găsită doar pe Ryanair.com, până vineri, 4 octombrie, la miezul nopţii. 
 
“Suntem încântaţi să fi transportat un număr record de 150 de milioane de clienţi în ultimele 12 luni. Pentru a celebra cei 150 de milioane de clienţi care au ales să zboare cu Ryanair în acest an, am lansat promoţia ‘Milioane în aer’ cu reduceri de până la 30 euro pentru 1 milion de locuri disponibile pe zborurile dus-întors din întreaga noastră reţea de rute europene.
 
Această ofertă incredibilă este disponibilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai şi se va încheia la miezul nopţii (ora 24:00), vineri, 4 octombrie, astfel că invităm clienţii să acceseze astăzi Ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: