REPORTAJ Fitness şi pijamale/pentru animăluţele tale. Ce preţuri practică expozanţii de la PetExpo

REPORTAJ Fitness şi pijamale/pentru animăluţele tale. Ce preţuri practică expozanţii de la PetExpo

Pijamaua pentru căţei, ultima strigare în moda acestui sezon, poate fi admirată la Pet Expo

Pet Expo, cel mai mare târg dedicat animalelor de companie din România, a fost deschis vineri, în cadrul Romexpo, Pavilion C6, şi se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în intervalul orar 10.00 -19.00 iar duminică între orele 10.00 şi 17.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

În premieră pentru România, o pisică celebră îşi caută parteneri de afaceri în cadrul Pet Expo. Este vorba despre motanul Bossulică, desemnat chiar PR-ul târgului.

Bussulică a devenit vedetă internaţională după câştigarea unui concurs pentru postul de director de comunicare.

„Catwalk“ şi bandă de alergare pentru câini

În arena Pet Expo a avut loc şi o prezentare de modă canină, organizată de unul dintre expozanţii târgului, pe podiumul (catwalk-ul) salonului fiind prezentate modele de haine canine de toate măsurile, defilând cu ţinute în trendul acestui sezon.

Cât despre producătorii de hăinuţe pentru câini şi pisici, aceştia practică preţuri de nivel premium, pentru că şi articolele respective sunt pretenţioase, satisfăcând toate aşteptările stăpânilor.

Spre exemplu, un pulovăraş se vinde cu 140 de lei, iar o pijama pentru căţei - cu 120 de lei.

O altă curiozitate: la unul dintre standuri este expusă o bandă de alergare pentru câini. Necuvântătorul este ademenit cu „ceva bun“, astfel că banda poate să accelereze astfel încât să se încingă o adevărată şedinţă de fitness.

La deschiderea Pet Expo, aflat acum la cea de-a opta ediţie, organizatorii au anunţat că sunt aşteptaţi peste 15.000 de vizitatori.

Ediţia de anul acesta aduce numeroase evenimente şi expozanţi în premieră pentru cei care doresc să fie la curent cu ultimele noutăţi în domeniu. Iată câteva dintre ele:

** Evenimente în Arena Pet Expo. Timp de trei zile, vizitatorii pot să asiste sau să-şi înscrie animalul de companie la concursurile oragnizate aici, cum sunt prezentările de modă sau concursurile care vor desemna „cel mai fidel“ sau „cel mai educat“ căţel şi evenimente dedicate copiilor.

** Demonstraţia de dresaj organizată de Poliţia Capitalei cu câini utilitari, eveniment care va avea loc sâmbătă, în Arena Pet Expo.

** Cel mai important concurs de acvaristică. Într-un spaţiu de expunere de 150 mp, cei mai talentaţi designeri de acvarii vor intra în concursul Aquatic Design Contest. Vizitatorii vor vedea progresul realizării acvariilor şi vor putea participa la evenimentele organizate de specialişti.

** Expoziţii cu produse noi dedicate specialiştilor veterinari. Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii vor putea să achiziţioneze produse pentru animale de companie şi vor fi la curent cu cele mai noi tendinţe în domeniu. Vor fi prezenţi la târg cabinete veterinare şi pet-shopuri cu oferte exclusive.

** Centre de adopţii pentru căini şi pisici. Cinci fundaţii prezente la târg militează pentru a găsi familia potrivită animalelor care se află în centre de adopţie. La Pet Expo, vizitatorii pot discuta cu reprezentanţii fundaţiilor pentru a se informa cu privire la sistemul de adopţie a unui animal de companie şi vor putea pleca acasă cu un nou membru al familiei.

** Expoziţie de păsări rare şi iepuraşi. Într-un spaţiu exterior Pavilionului C6, peste 30 de rase de păsări şi iepuri vor fi expuse pentru a fi admirate şi cumpărate.

** Activităţi pentru copii. Sâmbătă şi duminică, copiii se pot înscrie la un atelier de măşti cu tema „Animalul preferat“. Timp de patru ore, în fiecare zi, echipa de animatori Vizoo va derula un program special. Copiii vor învăţa să confecţioneze cadouri pentru animalul de companie şi vor participa la ateliere personalizate în funcţie de grupa de vârstă.

Programul complet al evenimentelor este publicat pe pagina oficială a targului, www.petexpo.ro.

„Producătorii şi importatorii prezenţi la târg au pregătit şi de această dată cele mai bune oferte la produse şi servicii pentru animalele de companie. La cea de-a opta editie, Pet Expo a devenit mai mult decat un târg, este un eveniment de weekend pentru întreaga familie“, a declarant Ilie Pana, organizatorul expoziţiei.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii şi pensionarii plătesc 5 lei.


 

Pet Expo

Imagini din aceeasi galerie
  • Pet Expo
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările