Red Bull îşi stabileşte sediul în cea mai înaltă clădire de birouri din centrul Bucureştiului

Red Bull îşi stabileşte sediul în cea mai înaltă clădire de birouri din centrul Bucureştiului

FOTO Red Bull

Red Bull România, marca de băuturi energizante, îşi va stabili biroul în Unirii View, după închirierea a 600 de metri pătraţi de spaţii de birouri. Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire din centrul Capitalei, cu 19 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Red Bull România a închiriat 600 de metri pătraţi de birouri în Unirii View şi îşi va stabili acolo biroul local, în cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului.
 
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spaţiilor de birouri şi un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărţită pe trei niveluri.
 
Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare în vara lui 2018, avansează rapid, în acest moment realizându-se lucrări la etajul 14. Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi şi va fi cea mai vizibilă clădire din centrul Bucureştiului, cu o înălţime care va atinge 73 de metri.
 
”Unirii View şi zona centrală din Bucureşti continuă să atragă sedii centrale de companii, un fapt normal dacă luăm în considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelentă şi conexiuni excelente pentru angajaţii lor şi vom vedea în viitorul apropiat că tot mai multe companii vor lua aceeaşi decizie”, afirmă Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere şi managementul comercial al proiectului. 
 
Red Bull a fost asistată în tranzacţie de către compania de consultanţă imobiliară Avision Young. 
 
Aproximativ 25% din suprafaţa clădirii (4.000 de metri pătraţi) a fost închiriată de către furnizorul de soluţii şi servicii software NTT Data Romania, care îşi va muta din 2018 sediul central din Bucureşti în zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din Bucureşti.
 
Proiectul este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură.
 
Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din România care a aplicat şi obţinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
 
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România. precum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP.
 
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală şi gestionează partea de design, şi Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum şi project managementul clădirii.
 
citeste totul despre: