Reacţia eMAG după ce Altex a ieşit de pe platforma sa online

Reacţia eMAG după ce Altex a ieşit de pe platforma sa online

Altex a anunţat luni dimineaţă că a decis să iasă din parteneriatul cu eMag, din cauza comisioanelor mari pe care i le impune şi care nu-i mai permit să păstreze logo-ul de cel mai mic preţ din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În replică, eMag susţine că a început să crească, încă din luna aprilie, comisioanele, renegociind contractele cu partenerii de afaceri, dar nu s-a putut ajunge la niciun acord cu Altex.
 
„În aprilie am început un proces de ajustare a comisioanelor, iar cu Altex nu am ajuns la un acord. Le mulţumim pentru parteneriat, apreciem contribuţia şi îi aşteptăm oricând înapoi în eMAG Marketplace,” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.
 
După o prezenţă de mai bine de un an şi jumătate pe Marketplace, ALTEX a decis să părăsească platforma, motivul acestei decizii fiind creşterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMag, aspect ce ar conduce la imposibilitatea ALTEX de a-şi ţine promisiunea către clienţi, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic preţ din România la toate produsele.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: