RATB plăteşte poliţe RCA de 3,7 milioane de lei pentru parcul de autovehicule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 1.000 de autobuze ale RATB vor fi asigurate prin poliţe RCA FOTO Adevărul
Peste 1.000 de autobuze ale RATB vor fi asigurate prin poliţe RCA FOTO Adevărul

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va organiza, în a doua parte a lunii mai, o licitaţie pentru asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) a parcului de autobuze, troleibuze şi tramvaie, valoarea poliţei fiind estimată la 3,7 milioane de lei pentru 12 luni, începând cu 1 iulie.

Poliţa va acoperi un număr cuprins între 269 şi 303 de troileibuze, între 460 şi 480 de tramvaie şi între 999 şi 1.010 de autobuze, potrivit Mediafax.

De asemenea, contractul de asigurare va acoperi şi parcul auto propriu al RATB, care numără peste 200 vehicule.

În prezent, parcul de autovehicule al RATB este asigurat RCA de Asirom VIG, contract atribuit prin licitaţie în iulie 2013 pentru suma de 2,74 milioane de lei, potrivit datelor www.e-licitatie.ro.


Mai puteţi citi: 

Biletele unice Metrorex-RATB, valabile până în mai. Conducerea Metrorex a prelungit valabilitatea biletelor unice de călătorie care puteau fi folosite atât la metrou, cât şi pe mijloacele de transport în comun din Capitală, până pe 2 mai. Acestea ar fi trebuit să fie retrase de astăzi, din cauza datoriilor pe care RATB le are faţă societatea care administrează metroul.

Greva anunţată de sindicaliştii RATB, amânată. Angajaţii Regiei Autonome de Transport din Bucureşti (RATB) au anunţat că renunţă la greva ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri şi joi, în intervalul orar 6.30 - 8.30. Sindicaliştii au anunţat că îşi vor manifesta nemulţumirile sub o altă formă, întrucât Sindicatul Lucrătorilor RATB - URAC nu poate iniţia astfel de forme de protest.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite