Tarom are o nouă conducere. Pilotul Florin Susanu, numit director general provizoriu

Tarom are o nouă conducere. Pilotul Florin Susanu, numit director general
provizoriu

Compania de stat Tarom a anunţat, joi, că pilotul Florin Susanu, director al Direcţiei Zbor din cadrul companiei, a fost numit în funcţia de director general provizoriu.

Fostul director general, Werner Wolff, un fost director în cadrul reţelei de dealeri BMW Automobile Bavaria, a fost numit, în noiembrie 2017, director general al companiei de stat Tarom, al cincilea şef al companiei din anul respectiv.

Miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat că joi va avea loc o întrunire a unui nou Consiliu de Administraţie al Tarom şi va fi numit un nou director general.

Joi, compania a anunţat oficial numirea lui Susanu.

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale TAROM a numit, în şedinţa de astăzi 21 martie a.c., un nou Director General provizoriu şi accountable manager, în persoana comandantului instructor de zbor, Florin Susanu. În prezent, Florin Susanu este director al Direcţiei Zbor din cadrul companiei naţionale”, a transmis compania.

Totodată, compania a subliniat că aeronavele Tarom operează în continuare.

„Profităm de acest moment pentru a pune stop speculaţiilor din mass-media privind operarea aeronavelor companiei. Aeronavele noastre sunt licenţiate şi operează în continuare fără nicio modificare a orarului de zbor”, a mai transmis Tarom.

Recent, secretarul comisiei pentru Transporturi, deputatul PNL Marius Bodea, a susţinut că avioanele Tarom riscă să rămână la sol, întrucât joi expiră mandatul actualului directorului general al companiei, iar în lipsa unui consiliu de administraţie nu poate fi numit un şef interimar.

Miercuri, Cuc a spus că, atunci când a plecat din primul mandat, Tarom avea în cont undeva la 80 de milioane de dolari, iar acum are undeva la 14 milioane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: