Penny Market a pornit energic în acest an spre obiectivul său: deschiderea a peste 20 de magazine în întreaga ţară şi angajarea a încă 300 de persoane. 

Ce te aşteaptă dacă vei aplica la unul din joburile disponibile în magazine sau sediul central?

Vei lucra cu o echipă de încredere. În cadrul Penny Market - REWE România vei avea mereu oameni prietenoşi alături de tine, gata să te sprijine. Te vei dezvolta profesional, iar atmosfera de lucru este caracterizată de pasiune pentru rolul deţinut în companie. “Penny este compania care îţi oferă o mulţime de oportunităţi de dezvoltare profesională”, afirmă Silvana, Şef Magazin în cadrul Penny.

Beneficii special gândite pentru tine şi familia ta. Managementul Penny Market ştie cât de importantă este motivarea şi sprijinul acordat angajaţilor. “Suntem conştienţi că atunci când colegii noştri sunt mulţumiţi şi vin cu drag la muncă, acest lucru se simte, iar energia pozitivă este transmisă mai departe clienţilor. De aceea, încurajăm mereu spiritul de echipă, care susţine ideile, iniţiativele şi acţiunile fiecărui angajat.” afirmă reprezentanţii Penny Market - REWE România.

Pe lista beneficiilor sunt cuprinse: Salariu atractiv plus bonus de performanţă, bonus de loialitate, bonus pentru recomandarea unui viitor coleg, asigurare medicală privată, tichete de masă şi tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun. Pe listă se adaugă scutece pentru nou născuţi şi pachete de şcoală pentru copiii angajaţilor, zile suplimentare pentru concediu de odihnă, training pentru dezvoltare profesională şi participarea la evenimente speciale, precum campionat intern de fotbal, evenimente de socializare şi acţiuni de voluntariat. “Cred că primul lucru pe care pot să îl spun atunci când mă gândesc la jobul meu este acela că rolul meu şi al colegilor mei este unul apreciat.” spune Răducu, casier în cadrul Penny Market.

Valori bine definite. În filialele Penny Market domină spiritul de echipă şi entuziasmul. Deşi joburile presupun multe provocări, recompensele pentru angajaţi sunt făcute să îi motiveze şi să îi determine să fie mereu orientaţi către nevoile clienţilor. “Este cultivată aprecierea pentru activitatea angajaţilor, iar şansele de dezvoltare în carieră sunt mereu la îndemâna oricărei persoane, indiferent de rolul pe care îl ocupă. Angajaţii Penny Market sunt mereu încurajaţi să înveţe şi să capete noi competenţe, care să îi ajute indiferent de situaţie.” a mai adăugat conducerea Penny Market.

Fiind unul dintre cei mai activi angajatori din industria de retail, Penny Market - REWE România are peste 4.300 de angajaţi şi 224 de magazine în toată ţara. Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. Concernul german REWE Group este unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienţă de peste jumătate de secol. În anul 2016 REWE Group opera cu peste 330.000 de angajaţi si peste 15.000 de magazine.

Vrei să aplici pentru un loc de muncă în sediul central Penny? Poţi accesa acest link. Dacă crezi că ţi se potriveşte mai bine un rol în magazin intră aici, iar dacă vrei o carieră în Logistică, poţi accesa această pagină web.