Pegas a lansat o nouă colecţie de biciclete pentru 2016

Pegas a lansat o nouă colecţie de biciclete pentru 2016

Atelierele Pegas vor produce 13 modele noi, după ce brandul a fost salvat în urmă cu doi ani FOTO: Mediafax

Atelierele Pegas a lansat o nouă colecţie de biciclete pentru anul 2016, în urma unor investiţii de 3 milioane de euro transmite Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia în noua colecţie de biciclete vine după ce, anul trecut, distribuitorul IT&C NOD, deţinut de Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, a preluat controlul producătorului de biciclete Atelierele Pegas.

„Este vorba de 13 modele noi, inovative, care sunt destinate întregii familii. Din 2014 până acum, am vândut peste 5.000 de biciclete, dar ne propunem, odată cu noua colecţie, să vindem în acest an 10.000 de bucăţi şi, mai departe, să vindem peste 25.000 de biciclete din noua colecţie“, a declarat pentru Agerpres Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Aceasta a mai povestit că a înscris brandul Pegas încă din 2011 la OSIM, pentru că cel atribuit bicicletelor vechi, produse la Zărneşti, expirase. El spune şi de unde i-a venit ideea să readucă Pegas pe piaţă.

„Sunt un pasionat de biciclete. După ce mi se furaseră două, fenomen destul de răspândit la noi, am decis la acea dată să-mi cumpăr una care să nu atragă atenţia atât de mult şi m-am gândit la o bicicletă Pegas, cu designul acela vintage. Am sunat la fabrică şi mi s-a spus că nu se mai fac astfel de biciclete“, a mai povestit Botescu pentru Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările