Patru tineri au lansat un serviciu online inedit: troc cu haine, încălţăminte şi accesorii

Patru tineri au lansat un serviciu online inedit: troc cu haine, încălţăminte şi accesorii

Platforma flipster.ro poate fi accesată de pe telefon, tabletă şi desktop, iar aria serviciului acoperă peste 3.200 de localităţi din România

Patru tineri întreprinzători au lansat un serviciu online, numit flipster.ro, prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălţăminte şi accesorii. Platforma are deja 500 de membri şi peste 5.000 de articole disponibile la schimb.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pănă acum, în perioada beta, în care platforma a funcţionat câteva luni, pe Flipster s-au înscris peste 500 de membre şi peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să ajungem la peste 10.000 de membe“, a declarat Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.
 
În acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor. Înscrierea este gratuită, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.
 
Flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care îşi doresc o garderobă nouă, dar ezită, pentru că au investit deja sume mari în cea de acum, îşi prezintă tinerii antreprenori proiectul.
 
Fiecare utilizatoare care intră pe Flipster.ro postează fotografii şi descrieri ale obiectelor de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ale accesoriilor pe care nu le poartă, care sunt într-o condiţie bună şi foarte bună şi pot bucura pe altcineva.
 
„După ce explorează obiectele expuse pe platformă de către celelalte utilizatoare şi descoperă ceva care le place, membrele propun un "flip" – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderobă. Dacă flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier“, se arată într-un comunicat transmis de iniţiatorii proiectului. 
 
Costurile totale ale unui schimb încep de la 17 ron şi includ preţul livrării prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) şi ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.
 
Platforma poate fi accesată de pe telefon, tabletă şi desktop, iar aria serviciului acoperă peste 3.200 de localităţi din România.
 
Cei patru fondatori ai serviciului sunt Andreas Philippi - software engineer la Cubus Arts, Gabriel Târnovan - software engineer la Cubus Arts, Marius Cristea - managing Partner al Blue Idea - IQads şi SMARK şi Mihai Târnovan - software engineer al Cubus Arts.
 
 
Mai puteţi citi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: