OMV Petrom va prelua contractele de furnizare de combustibil de aviaţie ale Eurospeed

OMV Petrom va prelua contractele de furnizare de combustibil de aviaţie ale Eurospeed

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin OMV Petrom SA preia care contractele de furnizare de combustibil de aviaţie ale Eurospeed încheiate cu anumite companii aeriene ce operează zboruri pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

OMV Petrom SA este o companie petrolieră care desfăşoară, în principal, activităţi de explorare şi producţie de hidrocarburi, vânzare de gaze naturale, rafinare ţiţei, vânzare de produse petroliere, precum şi producere şi vânzare de electricitate. Compania îşi desfăşoară activitatea fie direct, fie prin intermediul entităţilor sale afiliate, în România, în Kazahstan (doar explorare şi producţie hidrocarburi) şi în Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova (doar vânzare de produse petroliere). 
 
Eurospeed SRL furnizează combustibil de aviaţie şi prestează serviciile logistice pentru alimentarea cu combustibil a companiilor aeriene şi a altor categorii de beneficiari, ce operează zboruri pe Aeroportul Internaţional Iaşi.
 
Autoritatea de concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: