Omul de afaceri Gabriel Comănescu a primit licenţa pentru o televiziune axată pe activităţile economice în zona Mării Negre

Omul de afaceri Gabriel Comănescu a primit licenţa pentru o televiziune axată pe activităţile economice în zona Mării Negre

Omul de afaceri Gabriel Comănescu ocupă poziţia a şasea în clasamentul “Forbes 500 Miliardari”, cu o avere estimată la 480-500 de milioane de euro FOTO Adevărul

Firma Atelier Media, deţinută de milionarul Valentin Gabriel Comănescu, proprietar şi al Grup Servicii Petroliere, a primit licenţă pentru postul local Black Sea TV Constanţa, televiziunea urmând să se axeze pe activităţile economice în zona Mării Negre, obiceiuri şi tradiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, investiţia se ridică la 300.000 de euro, iar postul de televiziune va avea câte şase ore de emisie de luni până sâmbătă şi 18 ore de videotext. Duminica, postul de televiziune va avea trei ore de emisie. 92,00% din conţinutul difuzat de Black Sea TV Constanţa va fi producţie proprie.
 
Potrivit directorului Atelier Media, Alin Vintila, televiziunea va fi axată pe activităţile economice din zona Mării Negre, obiceiuri şi tradiţii.
 
Postul generalist va avea programe de informare (60%), educative, culturale şi religioase (30%) şi publicitate (10%)
 
Black Sea TV Constanţa va fi distribuit prin reţeaua de telecomunicaţii electronice ale Intersat SRL, care deserveşte Constanţa.
 
Omul de afaceri Gabriel Comănescu ocupă poziţia a şasea în clasamentul “Forbes 500 Miliardari”, cu o avere estimată la 480-500 de milioane de euro. El este şi proprietarul Upetrom care are activităţi în forajul marin şi terestru, în producţia de echipament petrolier, dar şi în turism.
 
Atelier Media SRL Constanţa este deţinută de Comănescu (94%), Pascu Valentin (2%), Vintilă Alin Cezar (2%) şi Matei Alexandru Cătălin (2%).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările