O nouă fabrică în România. Compania caută 500 de persoane pe care să le angajeze

O nouă fabrică în România. Compania caută 500 de persoane pe care să le angajeze

Fabrica Delonghi Madaras caută să angajeze 500 de persoane

Un mare producător de echipamente de cafea şi gătit cumpără o nouă fabrică în România şi caută să angajeze 500 de persoane.

Grupul De'Longhi anunţă achiziţia unui nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăras, judeţul Bihor. Platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie.

Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de Grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei.

În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune.

Cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de euro, Grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: