O nouă fabrică a fost inaugurată în România, în urma unei investiţii de 4 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theta Furniture & More Prahova

O nouă fabrică a fost inaugurată în România, în urma unei investiţii de 4 milioane de euro, conducerea companiei preconizând o creştere importantă a cifrei de afaceri şi a numărului de clienţi.

THETA Furniture & More a deschis oficial porţile noii fabrici de producţie mobilier custom-made, în localitatea Păuleşti, judeţul Prahova. Momentul a fost marcat printr-un eveniment de inaugurare cu invitaţi din industria de real estate şi segmentul de amenajare interioară. Investiţia în noua fabrică de producţie este de aproximativ 4 milioane de euro.

Fabrica actuală o înlocuieşte pe cea iniţială, care până la începutul anului trecut s-a aflat în localitatea Blejoi, Prahova. Construcţia fabricii noi a demarat în mai 2021 şi s-a finalizat la începutul anului 2022. Terenul pe care se află unitatea din Păuleşti se întinde pe o suprafaţă de 20.000 mp iar fabrica de producţie, spaţiile de depozitare aferente şi un parc auto propriu însumează o suprafaţă de 5000 mp. 

“Deschiderea noii fabrici ne va susţine să ne atingem obiectivele pe care le avem pentru următorii ani: de dublare a capacităţii noastre de producţie şi de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro până în 2025. Fabrica de producţie a fost încă de la început investiţia noastră principală, rolul initial al companiei fiind de producător de mobilier custom-made, iar în ultimii şapte ani în calitate de integrator cu soluţii complete de amenajare interioară. Investiţia în fabrica nouă a fost posibilă şi datorită sprijinului financiar oferit de BRD - Groupe Société Générale.” afirmă Florin Gheorghe, CEO şi Co-fondator THETA Furniture & More.

theta furniture prahova

“Fabrica reprezintă cea mai inteligentă investiţie a noastră şi un centru de inovaţie, atât din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic cât şi a forţei de muncă profesioniste.” - a adăugat Florin Gheorghe. 

De la crearea companiei în 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienţi, companii locale şi internaţionale din segmente precum office, comercial, HoReCa şi medical. Astfel, compania a amenajat peste 350.000 mp de spaţii interioare, pentru clienţi cu spaţii localizate în clădiri precum AFI Park, Ana Tower Building, The Mark Building, Green Court Building (B şi C), Oregon Park, Enayati Medical City, Hotelul Sinaia (restaurant), Hotel Mamaia, Sky Club şi altele. 

La momentul actual exportul reprezintă 20% din business iar compania a livrat mobiler custom-made pentru companii din tări precum Belgia, Franţa, Ungaria, Olanda, Elveţia.

Managementul preconizează o creştere cu 20% anul acesta a numărului de clienţi şi de spaţii amenajate 

Afaceri estimate la 16-18 milioane de euro în 2023 

Pentru acest an, managementul companiei estimează afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro în 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza că până la finele anului actual numărul de clienţi şi de spaţii amenajate va creşte cu 20% faţă de 2021.  

“Am investit în THETA în 2020 în plină pandemie, când spaţiile de birouri erau aproape goale. Însă noi credem foarte mult în puterea si capacitatea lui Florin de a schimba modul în care arată spaţiile de interior din România, fie că vorbim despre birouri, clinici medicale, restaurante sau hoteluri. Noua fabrică cu siguranţă ne va ajuta foarte mult să ne atingem obiectivele.”, declară Cornel Fumea, Board Member THETA Furniture & More şi partener Black Sea Fund, fond de investiţii care deţine 50% din companie din 2020.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite