O mare companie din domeniul jocurilor se mută într-un spaţiu mai mare şi face angajări

O mare companie din domeniul jocurilor se mută într-un spaţiu mai mare şi face angajări

O mare companie din industria video a anunţat că se va reloca într-o nouă clădire de birouri, acţiunea făcând parte din planul său de extindere, atât din punct de vedere al spaţiului, cât şi al numărului de angajaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Industria jocurilor video se află în plin proces de transformare în ceea ce priveşte noile tehnologii folosite.
 
În acest context, Ubisoft şi-a propus să fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atât din punct de vedere numeric, cât şi în ceea ce priveşte nivelul de expertiză.
 
Pentru a se putea dezvolta şi integra noile tendinţe în activitatea companiei, una dintre priorităţile Ubisoft Bucureşti este să creeze cel mai bun mediu de lucru, un element important pentru atragerea şi motivarea talentelor de top.
 
„După 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat să le oferim angajaţilor noştri un spaţiu de lucru plăcut şi confortabil, a venit momentul să facem un pas înainte. Am vrut ca Portland Trust să construiască viitorul nostru sediu, care sa asigure cel mai bun mediu pentru nevoile şi creativitatea echipelor noastre aflate în creştere.
 
De asemenea, dedicăm un spaţiu de peste 750 de metri pătraţi pentru desfăşurarea proiectelor noastre educaţionale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studenţilor care se pregătesc pentru o carieră în industria jocurilor video”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft Bucureşti.
 
Florin Furdui, Country Head Portland Trust, adaugă: ”Ne dorim să creăm un sediu care să satisfacă pe deplin nevoile partenerului nostru, fără a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care sa încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spaţiul de lucru. De asemenea, în linie cu viziunea noastră despre menţinerea unui mediu înconjurător cât mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai înalte standarde de eficienţă şi sustenabilitate energetică şi vom realiza toate demersurile pentru obţinerea acreditării BREEAM Excellent.”
 
Ubisoft Bucureşi va ocupa aproximativ 30.000 de metri pătraţi din proiectul J8 Office Park, localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului. 
 
Noul birou este proiectat pentru a oferi o experienţă de lucru îmbunătăţită angajaţilor şi pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos şi sustenabil. Printre facilităţile clădirii se vor număra şi o sală privată de sport mai mare, o cantină mai spaţioasă, inclusiv zone de gaming şi relaxare pe fiecare etaj. De asemenea, noul sediu va include un spaţiu verde dedicat exclusiv angajaţilor, o zonă de parcare optimizată cu tehnologie de recunoaştere automată a vehiculelor, staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi rasteluri pentru biciclete. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: