O companie din India vrea să investească 150 milioane dolari în sectorul avicol din România

O companie din India vrea să investească 150 milioane dolari în sectorul avicol din România

IBS Synergies este una dintre cele mai mari companii din India cu operaţiuni de import-export            FOTO Adevărul

Compania IBS Synergies, din India, vrea să investească 150 de milioane de dolari în domeniul avicol din România, pentru un proiect integrat dezvoltat de la zero, care va include printre altele un incubator, o unitate de procesare a furajelor şi un abator, potrivit Departamentului pentru Investiţii Străine.

Preşedintele companiei, A.S. Bindra, s-a aflat luni în România, şi i-a prezentat proiectul secretarului de stat al Departamentului pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat, Alexandru Năstase.
 
„Compania îşi propune realizarea unui proiect de investiţii integrat, ce presupune asigurarea întregului lanţ tehnologic, inclusiv construirea unui incubator, a unei unităţi de procesare a furajelor şi a unui abator, până la etapa finală de comercializare“, se arată într-un comunicat al departamentului.
 
Investiţia ar urma să ducă la înfiinţarea a peste 500 de locuri de muncă.
 
IBS Synergies este una dintre cele mai mari companii din India cu operaţiuni de import-export şi dezvoltare de proiecte, fiind parte a grupului IBS.
 
Operaţiunile IBS includ comerţul global şi soluţii comerciale şi tehnice. Astfel, IBS desfăşoară activităţi de trading cu mărfuri şi asigură aprovizionare cu echipamente industriale la nivel global, prin colaborare directă cu reprezentanţi din diverse industrii.
 
IBS este şi distribuitor unic al unui produs american, ecologic, numit Utility Flame, folosit ca sursă de încălzire şi foc, aprobat de Statele Unite şi diverse organizaţii militare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: