Moda românească, expusă la New York. Participarea, finanţată de stat cu peste 1 milion de lei

Moda românească, expusă la New York. Participarea, finanţată de stat cu peste 1 milion de lei

Foto Shutterstock

Creatorii români îşi vor expune colecţiile de design vestimentar şi accesorii de vestimentaţie alături de colecţiile pret-a-porter ale marilor case de modă internaţionale la New York Women’s  Fashion, care se desfăşoară în perioada 15-17 septembrie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, cele paisprezece firme româneşti vor avea întâlniri şi discuţii B2B cu parteneri americani şi importanţi distribuitori şi retaileri de pe pieţele internaţionale, în vederea extinderii şi diversificării gamei de produse româneşti oferite la export pe piaţa americană.
 
Unul dintre cele mai prestigioase târguri internaţionale din domeniul industriei de modă şi al confecţiilor, design-ului specializat şi accesoriilor, New York Women’s  Fashion a fost  precedat de o altă manifestare de referinţă la nivel mondial - New York Fashion Week.
 
Prezenţa românească la New York confirmă competitivitatea produselor româneşti pe pieţele de înalt prestigiu internaţional, dar şi relansarea industriei autohtone de profil, în centrul atenţiei clienţilor americani, prin calitatea şi designul propuse.
 
New York Women’s  Fashion reuneşte creatori de modă consacraţi şi producători internaţionali de elită, care participă la fiecare ediţie pentru a-şi prezenta cele mai noi colecţii şi pentru a încheia contracte cu distribuitori şi retaileri din toată lumea. Considerat unul dintre evenimentele reprezentative la nivel global, el se desfăşoară la Jacob K. Javits Center, situat în Manhattan-New York.
 
Participarea firmelor româneşti la acest târg internaţional a fost organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, împreună cu Asociaţia FIT - "Future in Textile", în cadrul Programului naţional de promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat. Valoarea finanţării este de aproximativ 1.092.819 lei cu TVA.
 
Firmele româneşti care vor expune la New York sunt: Wanda Aly Fashion SRL, Nissintex Fashion SRL, Musette Exim SRL, Rowmania SRL, Braiconf SA, Exclusiv Comp SRL, Hardcore Fashion SRL, Lukkaral SRL, DeCorina Hats SRL, Timo Pro Consulting SRL, Thosamoda SRL-D, Artelier Lorina SRL, Sors Lab SRL, Clemat Design SRL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: