Mercedes-Benz România a livrat 25 de camioane companiei de transport Luxorcomp

Mercedes-Benz România a livrat 25 de camioane
companiei de transport Luxorcomp

FOTO Mercedes-Benz

Divizia de camioane a Mercedes-Benz România a finalizat livrarea celor 25 de autovehicule achiziţionate de compania de transport internaţional Luxorcomp, cu sediul în judeţul Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul de livrare al camioanelor comandate a durat aproximativ un an, primele camioane Mercedes-Benz fiind livrate în septembrie 2012, iar ultimele zece în cursul lunii trecute. Astfel, Luxorcomp, o companie vâlceană de transport internaţional deţine în acest moment un parc auto format din 25 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz, dintre care 20 de capete tractor cu înălţime de cuplare coborâtă şi 5 modele şasiu cu suprastructură şi remorcă, la care se adaugă încă 5 camioane de 7,5 tone şi 2 van-uri frigorifice.

Tranzacţia dintre Luxorcomp şi Mercedes-Benz România presupune un pachet complet de servicii, care include trade-in, FleetBoard şi Mercedes-Benz Service Card. “Decizia finală a fost influenţată şi de trade-in. Am pus în balanţă toate aceste aspecte şi am acceptat oferta Mercedes-Benz, fiind sigur că voi beneficia de lucruri pe care ceilalţi producători nu au putut să mi le ofere. Deşi un alt brand cu care am negociat în final oferea un preţ pe camion considerabil mai scăzut, am luat în calcul toate beneficiile oferite de Mercedes-Benz România şi, pe termen lung, Actros a reieşit mai rentabil. Cât despre cardul de service, noi nu l-am folosit până acum şi nici nu ne dorim. Este util, ne ajută prin faptul că indiferent ce se întâmplă, pe tot teritoriul Europei, ne putem rezolva problema mergând la cel mai apropriat service” , a declarat Florin Popa, directorul companiei Luxorcomp. Mercedes-Benz Service Card garantează accesul camioanelor chiar şi pentru simple revizii în orice service autorizat Mercedes-Benz din Europa.

Luxorcomp este o companie de transport internaţional care şi-a început activitatea în 1997, cu un prim camion de 7,5 tone. În anul 2000, compania a ajuns la 5 camioane de 7,5 tone, iar în 2001 a apărut necesitatea achiziţiei unor camioane de tonaj mare, odată cu extinderea afacerii. În 2012, când flota Luxorcomp număra 18 camioane, s-a hotărât înlocuirea modelelor existente cu unele noi.

Luxorcomp activează în domeniul transporturilor de mărfuri generale, iar principala rută a fost, pentru multă vreme, Italia – România. Odată cu achiziţia noilor modele de camioane, rutele Luxorcomp s-au diversificat, către Franţa, Belgia şi Germania. Conform celor din managementul Luxorcomp, la tonaje medii de 20 de tone marfă pe rută, consumul mediu general pe întreaga flotă este de 27.2 l/100km.

“Atunci când a dorit înnnoirea flotei de camioane, Luxorcomp a primit cu deschidere şi încredere oferta Mercedes-Benz România, care a venit la pachet cu avantaje competitive precum trade-in, FleetBoard sau Driver Training. Oferta noastră s-a dovedit a fi soluţia de care aveau nevoie, astfel că astăzi, la un an după livrarea primelor camioane, Luxorcomp se bucură de rezultate excepţionale în materie de performanţă şi consum”, afirmă Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks în cadrul Mercedes-Benz România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările