McDonald’s vrea să deschidă 7 noi restaurante şi 5 cafenele în România

McDonald’s vrea să deschidă 7 noi restaurante şi 5 cafenele în România

Şapte noi restaurante McDonald’s vor fi deschise în România până la finalul anului, dintre care patru vor fi cu Drive-Thru, şi încă cinci cafenele McCafé, au anunţat oficialii companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s din România, a declarat că anul trecut compania a investit 10 milioane de euro în proiectele desfăşurate în România, iar anul acesta preconizează o creştere a sumei destinate investiţiilor.
 
”Anul acesta avem planuri foarte mari de expansiune şi intenţionăm să continuăm toate proiectele ambiţioase începute în anii precedenţi. Principalul nostru plan este să deschidem şapte noi restaurante McDonald’s în România până la finalul lui 2018 şi cinci cafenele McCafé. 2017 a fost un an foarte bun din punct de vedere al dezvoltării business-ului şi intenţionăm ca anul acesta să rămânem pe aceaşi pantă ascendentă”, a declarat pentru News.ro Daniel Boaje.
 
El spune că un obiectiv important este ca în acest an să depăşească numărul clienţilor care vizitează restaurantele McDonald’s, de la peste 73 de milioane de clienţi în 2017, precum şi să dezvolte zona de comunicare internă cu angajaţii.
 
În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 71 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi.
 
Pe lângă piaţa din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice. 
 
citeste totul despre: