Litoralul românesc se bucură de unul dintre cei mai buni ani, prin prisma unui cumul de factori, iar acest lucru se vede la toate capitolele. Hotelurile, pensiunile şi restaurantele sunt mereu pline, iar distracţia nu pare să înceteze niciodată; cei de la Waterboyz au pus umărul la relansarea acestui fenomen.

Compania care în anul 2020 a primit premiul pentru implicarea in infrastructura educaţională în cadrul celei de-a 28-a ediţii a Topului Naţional al Firmelor Private din România le-a oferit antreprenorilor consultanţă cu privire la accesarea fondurilor europene pentru locuri de joacă, dar şi un pachet inteligent de eşalonare al plăţilor.

Probabil cel mai spectaculos proiect realizat de Waterboyz în 2021 a fost instalarea primului patinoar ECO pe o plajă din Europa. Patinoarul All-Season de 500 de metri pătraţi a fost amplasat în staţiunea Olimp, pe plaja privată a resortului Novum By the Sea.

„Ne bucurăm de restartul industriei HoReCa, una dintre cele mai lovite în 2020. Cred că mulţi dintre noi au învăţat că solidaritatea este cel mai important lucru în momentele dificile şi suntem mulţumiţi că am putut ajuta mai mulţi antreprenori să treacă peste acest hop. Însă, publicul are cel mai mare merit, pentru că ne-a apreciat proiectele, inclusiv cele online, şi asta ne încurajează să continuăm să promovăm mişcarea, distracţia şi sănătatea prin intermediul locurilor de joacă şi de agrement,” a declarat George Toda, directorul general al Waterboyz România.

Grupul Waterboyz a contribuit la instalarea a sute de locuri de joacă şi de agrement profesionale în ultimii ani, în diverse locaţii din România: Bucureşti, Constanţa, Cluj, Braşov, Timişoara, Oradea, Sibiu, Iaşi ş.a.m.d. Toate echipamentele distribuite sunt certificare şi conforme cu standardele Uniunii Europene.