Lidl deschide un nou depozit şi vrea să angajeze urgent personal. Ce salarii oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mare retailer a anunţat că vrea să angajeze 139 de persoane pe posturi de lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire şi Ieşire marfă) şi stivuitorist, oferind salarii atractive.

La începutul lui 2019, cel de-al cincilea depozit Lidl din România, aflat în localitatea Cordun, în apropierea oraşului Roman, îşi va începe activitatea. El va aproviziona aproximativ 50 de magazine Lidl din Moldova. Acest depozit înseamnă şi peste 200 de noi locuri de muncă în zona operativă şi în cea administrativă. La ora actuală sunt disponibile 139 de posturi.

Salariile de pornire pe care retailerul le oferă potenţialilor angajaţi sunt de 3050 RON brut pentru jobul de Lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire şi Ieşire marfă) şi 3480 RON brut pentru cel de Stivuitorist. Aceste salarii, cele mai mari din retail raportat la aceste posturi, vor creşte odată cu vechimea în companie. În plus, jobul la depozitul din Cordun presupune şi numeroase beneficii: asigurare de viaţă, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 ron/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paşte şi de Crăciun şi pachete sau vouchere Back to school pentru colegii care au copii în ciclul şcolar primar şi gimnazial. 

Jobul de Lucrător în depozit înseamnă numărarea produselor, transportarea paleţilor pe benzile de încărcare şi descărcare, participarea la realizarea inventarelor şi  aplicarea principiilor de igienă. Postul de Stivuitorist poate fi obţinut doar dacă potenţialul angajat deţine un atestat ISCIR. Stivuirea şi coborârea paleţilor, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă, transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate figurează în fişa postului de Stivuitorist. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite