Ion Ţiriac vrea să-şi facă benzinării şi o platformă de comerţ online cu produse petroliere

Ion Ţiriac vrea să-şi facă benzinării şi o platformă de comerţ online cu produse petroliere

Ion Ţiriac ocupă poziţia a patra în topul "Forbes 500 Miliardari“, cu o avere estimată la 700-730 de milioane de euro FOTO Adevărul

Oil Energy Trading, companie specializată în comerţul cu produse petroliere care face parte din divizia de energie a Ţiriac Holdings, structură care reuneşte businessurile derulate de Ion Ţiriac, vrea să-şi deschidă o reţea de benzinării, dar şi o platformă de tranzacţionare online, destinată mai ales clienţilor de talie mică.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Practic, o să poată să-şi comande produse petroliere ca pe o pereche de pantofi, 24h/7 zile pe săptămână de pe laptop, tabletă sau smartphone“, a declarat Remus Hîrceagă, directorul general al Oil Energy Trading, pentru „Ziarul Financiar“.
 
Reprezentantul Oil Energy Trading spune că va termina anul acesta cu afaceri de 30 de milioane de euro, la volume în creştere de circa 4 ori faţă de cele din 2012, primul an de activitate al firmei.
 
Compania se alimentează cu produse petroliere de la rafinăriile locale şi din import şi are clienţi precum Arcelor¬Mittal Galaţi, Agricover sau şantierul Daewoo Mangalia.
 
„Vrem să deschidem o reţea de puncte de alimentare cu combustibili care vor fi amplasate în reţeaua Ţiriac Auto. Avem 15 astfel de centre în atenţie, prima benzinărie urmând să fie deschisă în decembrie“, a mai spus Hîrceagă.
 
Citiţi mai multe pe acest subiect pe zf.ro. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările