Help Net a rebranduit 100 din cele 175 de farmacii, procesul se va încheia în 2015

Help Net a rebranduit 100 din cele 175 de farmacii, procesul se va încheia în 2015

Reţeaua Help Net include 175 de farmacii la nivel naţional

Reţeaua Help Net a rebranduit 100 de farmacii, iar în 2015 întreaga reţea de 175 de farmacii va fi rebranduită, proces ce presupune schimbarea logo-ului, dar şi optimizarea principiilor de business şi restructurarea brandului ca personalitate.

„De 16 ani ne concentrăm pe creşterea accesibilităţii, extinderea lanţului de farmacii şi actualizarea portofoliului prin oferirea unor produse şi servicii de sănătate cât mai complete. Anul acesta am început construirea unui brand care are claritate, forţă de seducţie şi încredere în faţa consumatorilor“, a declarat, într-un comunicat de presă, Isabelle Iacob, director general al Help Net. 
 
Reţeaua Help Net, care marchează în acest an 16 ani de existenţă, a ajuns la 175 de farmacii la nivel naţional, cu o pondere a produselor non farmaceutice de 43% din cifra de afaceri.
 
Reprezentanţii Help Net susţin că piaţa farma s-a menţinut relativ constantă în acest an ca valoare, dar în creştere ca volum şi că, în acest context, Help Net estimează o creştere a cifrei de afaceri comparativ cu anul 2013. Profilul clientului Help Net constă într-un procent de 80% femei ce provin din mediul urban, cu vârsta de peste 30 de ani în proporţie de 70%. 
 
Help Net Farma este o companie 100% românească pe acţiuni, ce operează una dintre cele mai importante reţele de farmacii din România. Help Net Farma face parte, alături de importatorul şi distribuitorul de suplimenţi nutritivi şi dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, importator şi distribuitor de produse farmaceutice din România. Lanţul de farmacii Help Net a fost înfiinţat în 1998.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: