Grupul Ringier a preluat 87% din portalul Imobiliare.ro

Grupul Ringier a preluat 87% din portalul Imobiliare.ro

Portalul Imobiliare.ro a fost achiziţionat de Ringier

Grupul eleveţian de presă, Ringier a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la Imobiliare.ro, cel mai mare portal de anunţuri imobiliare din  România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valoarea tranzacţiei vehiculată în presă este de peste 20 de milioane de euro, însă directorul general al Ringier România, Mihnea Vasiliu susţine că cifrele de care se vorbeşte sunt „nişte inepţii“. Mihnea Vasiliu a declarat într-un interviu pentru Hotnews că „tranzacţia e la un nivel care se practică în lume“.

Potrivit înşelegerii, trei dintre fondatori vor rămâne în managementul Imobiliare.ro, cu un  pachet minoritar şi vor continua să administreze compania, mai arată Hotnews.

Directorul general al Ringier România a mai precizat că nu se vor face schimbări, iar actuala echipă va avea sarcina de a dezvolta produsul pe termen lung.

„Imobiliare.ro gestioneaza un numar total de peste 103.000 de anunturi, ceea ce-l face liderul incontestabil al pietei imobiliare online romanesti. Achizitia Imobiliare.ro de catre Ringier Romania este parte a procesului de implementare a strategiei globale Ringier de extindere treptata a business-ului digital. Prezenta Imobiliare.ro in portofoliul Ringier Romania va genera sinergii cu celelalte activitati desfasurate in tara noastra, contribuind astfel la dezvoltarea lor“ se arată într-un comunicat de presă al Ringier România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările