Grupul Leoni angajează 500 de oameni la Arad

Grupul Leoni angajează 500 de oameni la Arad

Leoni are ]n jur de 10.000 de angajaţi în România

Producătorul de cabluri Leoni Wiring Systems va angaja în acest an 500 de oameni la fabrica din Arad, din care 400 de muncitori, alte 100 de funcţii fiind de conducere. Cele mai căutate specializări sunt cele tehnice, de inginerie, dar şi informatică şi economie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul Leoni deţine trei fabrici în România, la Arad, Bistriţa şi Piteşti, unde lucrează circa 10.000 de oameni. Concernul produce componente auto pentru companii precum Volkswagen, BMW sau Daimler.
 
 
Săptămâna trecută, grupul german Draexlmaier a inaugurat o nouă fabrică la Codlea, în judeţul Braşov, în vreme ce compania americană Inteva Products a inaugurat o unitate de producţie a componentelor auto la Oradea.
De asemenea, Federal-Mogul, tot din SUA, a anunţat că va construi o altă fabrică la Ploieşti, lângă cea actuală de plăcuţe de frână, unde va produce ştergătoare.
 
Anterior, grupul german Bosch a anunţat  că va realiza un centru de cercetare-dezvoltare la Blaj, iar gigantul Continental anunţa la începutul lunii aprilie că a ajuns la 15.000 de salariaţi în România şi că va mai angaja alţi 1.000 până la finele anului. 
În fine, suedezii de la Autoliv au anunţat planuri de extindere a fabricii de volane din Sfântu Gheorghe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: