FOTO Cum arată noul sediu SF al Zitec. Birouri în care te simţi ca în spaţiul cosmic

FOTO Cum arată noul sediu SF al Zitec. Birouri în care
te simţi ca în spaţiul cosmic

Compania de IT Zitec a inaugurat marţi noul sediu al companiei, la aniversarea a 15 ani de activitate, amenajat într-un stil inedit pentru birourile din România. Pe lângă decorul science fiction, biroul include şi zonă cu muşchi decorativi naturali şi o salină cu sare românească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sediu al companiei se află în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square şi poate acomoda o echipă de până la 190 de specialişti într-un spaţiu desfăşurat pe o suprafaţă de 1.700 mp.

Universul science fiction şi spaţiul cosmic sunt motivele principale pe care Zitec le-a folosit în design-ul noului birou. „Echipa şi-a dorit ca noul spaţiu de lucru să transpună în elemente de decor ambiţia de a creşte prin inovaţie şi curajul de a explora teritorii necunoscute. Indiferent că vorbim de tehnologie, muzică, cultura science fiction sau univers, în noul sediu Zitec se regăsesc simboluri îndrăzneţe care subliniază autenticitatea din abordarea proiectului”, anunţă compania.

În conceptul noului birou au fost folosite elemente caracteristice pasiunilor comune împărtăşite de echipă: literatura, filmele science fiction şi muzica. Conceptul a fost realizat de studioul de arhitectură Prographic, iar elementele grafice au fost concepute intern, de către echipa de Graphic Design a Zitec. Ilustraţiile din spaţiile de întâlnire au fost desenate de către Andrei Moldovan, desenatorul revistei „Harap Alb continuă”, şi Bogdan Chelaru, desenator al benzii desenate „Tinereţe fără bătrâneţe”.

Printre elementele de decor inedite se numără spaţiile dedicate momentelor de relaxare, de citit sau pentru o simplă pauză, la care se adaugă o zonă verde cu hamac şi muşchi decorativi naturali, precum şi o salină cu sare românească de Praid, decorată cu sare de Himalaya.

„Spaţiul în care ne petrecem o mare parte din zi este foarte important pentru noi. Pe de o parte căutăm eficienţa lucrului în echipă, iar pe de altă parte ne dorim un mediu care să încurajeze creativitatea. Astfel, amenajarea unui birou care să răspundă pasiunilor şi preocupărilor colegilor, dar şi nevoilor de business este o investiţie importantă şi pe termen lung în echipa noastră. Nu în ultimul rând, am reuşit să includem elemente inovatoare, păstrând eficienţa unei clădiri moderne”, declară Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Zitec este o companie românească de IT, specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: