Fornetti anunţă ieşirea ieşirea oficială din insolvenţă

Fornetti anunţă ieşirea ieşirea oficială din insolvenţă

Fornetti a reintrat pe profit

Fornetti România şi-a îndeplinit obligaţiile asumate faţă de creditori, bănci şi parteneri incluse în planul de reorganizare, astfel că în următoarele opt săptămâni administratorii judiciari vor propune închiderea procedurii, a anunţat luni lanţul de patiserii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din momentul rămânerii definitive a sentinţei judecătorului sindic compania îşi va continua activitatea fără supravegherea administratorilor judiciari. Anul 2015 arată un trend pozitiv, cu creştere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise şi noi investiţii în modernizarea magazinelor. Cifrele confirmă creşterea comunicată şi la începutul acestui an“, arată Fornetti, într-un comunicat, potrivit Mediafax.
 
În ianuarie, Fornetti a anunţat că a trecut anul trecut pe profit, după vânzări care au depăşit nivelul de 100 milioane lei, şi că speră să iasă din insolvenţă în acest an.
 
Compania are peste 400 de angajaţi şi a intrat în insolvenţă la finele anului 2011.
 
Fornetti România, cu sediul în Timişoara, a fost înfiinţată în anul 2001 prin intermediul unui parteneriat cu Fornetti Kft din Ungaria. Compania a devenit master-francizor pentru această marcă în România, după ce iniţial a avut activităţi de distribuţie a produselor de patiserie. Firma are o fabrică în apropiere de Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările