Florin Kubinski pleacă de la MKB Romexterra şi preia poziţia de vicepreşedinte Volksbank România

Florin Kubinski pleacă de la MKB Romexterra şi preia poziţia de vicepreşedinte Volksbank România

Florin Kubinski, noul vicepreşedinte al Volksbank FOTO wall-street.ro

Volksbank România l-a numit în funcţia de vicepreşedinte responsabil cu operaţiunile financiare ale băncii pe Florin Kubinski, 53 de ani, care părăseşte MKB Romexterra Bank, unde a fost timp de patru ani director general adjunct.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kubinski are o experienţă de peste 16 ani în domeniul finanţelor, ocupând funcţia de director financiar la Banca Ţiriac în perioada 2000-2006, devenită ulterior HVB Ţiriac. În calitate de vicepreşedinte responsabil pe zona financiară, Kubinski va coordona operaţiunile financiare, contabile, de bugetare şi monitorizare a bugetelor, trezorerie, taxe, investiţii şi raportare financiară.
 
„Florin Kubinski are o vastă experienţă în domeniul financiar în general, dublată de o experienţă foarte valoroasă în industria bancară. Realizările sale profesionale sunt cea mai bună recomandare pentru expertiza sa şi suntem convinşi că venirea sa în Volksbank România va avea un impact pozitiv asupra evoluţiei viitoare a băncii atât ca dezvoltare, cât şi ca performanţă financiară“, a declarat într-un comunicat preşedintele băncii, Benoit Catel.
 
Numirea lui Kubinski trebuie să primească aprobarea băncii centrale. Volksbank mai are în conducerea executivă trei vicepreşedinţi, respectiv Lucian Cojocaru - responsabil resort vânzări, Alexander Tscherteu - responsabil resort management credite şi operaţiuni şi Sorin Şerban - responsabil resort restructurări şi recuperare credite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările