“Lansăm un pachet diversificat de servicii pentru clienţii nostri business, prin intermediul cărora aceştia îşi pot optimiza şi chiar reduce consumul de energie, cu impact direct asupra costurilor. Totodată, fiind un furnizor responsabil şi conştient de tranziţia energetică pe care o traversăm în acest moment, oferim soluţii prin care încurajăm folosirea energiei regenerabile, accesibile şi curate. De la servicii de optimizare a consumului şi audit energetic şi până la energie fotovoltaică şi mobilitate electrică, specialiştii Electrica Furnizare oferă soluţii personalizate, adaptate specificului şi consumului fiecărui client în parte” – Darius-Dumitru Meşca, Director General Electrica Furnizare.

Servicii de Audit Energetic

Auditul energetic este un prim pas pentru creşterea eficienţei afacerii tale. Analizăm atent profilul de consum, identificăm soluţiile prin care poţi economisi energie, şi îţi propunem planul de măsuri pentru scăderea consumului tău de energie. Echipele Electrica Furnizare sunt formate din auditori energetici autorizaţi de ANRE. Auditul energetic este obligatoriu la fiecare patru ani pentru toate firmele, mai puţin IMM-uri.

Energie verde pentru afacerea ta. Panouri fotovoltaice

Viitorul este verde. Vrei să îţi produci energia electrică pentru afacerea ta? Specialiştii Electrica Furnizare îţi oferă soluţii personalizate de instalaţii fotovoltaice pentru afacerea ta. Analizăm locaţia ta, consumul tău şi îţi oferim soluţii “la cheie” adaptate nevoilor tale. Ne ocupăm de tot, de la obţinerea tuturor avizelor şi până la montarea instalaţiei.

E-mobilty. Infrastructură de încărcare pentru maşini electrice

Viitorul este al maşinilor electrice. Am demarat un program de instalare de staţii de încărcare a autovehiculelor electrice în municipiile Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Cluj-Napoca şi intenţionăm să extindem reţeaua la nivel national. Posesorii autovehiculelor 100% electrice vor avea posibilitatea să-şi încarce autovehiculele la staţiile de încărcare ale Electrica Furnizare.

Compensarea energiei reactive

Costurile cu energia reactivă nu sunt deloc mici, iar echipamentele tale pot funcţiona ineficient. Specialiştii Electrica Furnizare analizează consumul tău şi pot identifica acele cauze ale costurilor suplimentare.  Îţi vom monta echipamente specializate care te vor ajuta să reduci factura de energie electrică, fără să mai plăteşti penalităţi pentru energia reactivă.

Servicii complete de racordare la reţea

Fie că eşti conectat la reţeaua de medie tensiune, fie  la cea de joasă tensiune, identificăm soluţii de optimizare a costurilor pentru afacerea ta. Din analiza consumurilor şi a detaliilor legate de amplasament, identificăm soluţiile de reducere a costurilor cu energia electrică. Specialiştii Electrica Furnizare realizează proiectul tehnic şi îţi montează echipamentele astfel încât îţi recuperezi cheltuielile din economiile pe care le vei face ulterior.

Despre Electrica Furnizare

Electrica Furnizare face parte din Grupul Electrica şi are o cotă de piaţă de 18,84% (conform  raportului ANRE din mai 2019). Este lider pe piaţa reglementată, cu o cotă de 50,53%, iar pe piaţa concurenţială are o cotă de 10,97%. Compania a furnizat, în primul semestru al acestui an,  4,6 TWh de energie electrică către un număr de aproximativ 3,5 milioane de consumatori finali (atât în regim de ultimă instanţă, cât şi pe piaţa concurenţială).