Dacia a vândut 3 milioane de autovehicule din 2004 până în prezent

Dacia a vândut 3 milioane de autovehicule din 2004 până în prezent

Cheile automobilului cu numărul 3.000.000, un model Dacia Sandero Stepway, au fost înmânate unui client din Spania de către Nicolas Wertans, directorul de Vânzări al grupului Renault

Dacia a ajuns la 3 milioane de maşini vândute din 2004 până în prezent, cheile automobilului cu numărul 3.000.000, un model Dacia Sandero Stepway, fiind înmânate unui client din Spania de către Nicolas Wertans, directorul de Vânzări al grupului Renault.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atingerea cifrei de 3 milioane de autovehicule vândute în ultimii zece ani a fost marcată în cadrul Salonului Auto de la Paris, se arată într-un comunicat al grupului.
 
Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primul semestru cu 24,4%, în timp ce în Europa, principala piaţă a mărcii, livrările au avansat cu 36,2%. În bazinul mediteranean, Dacia şi-a crescut cota de piaţă în toate ţările din regiune, în ciuda unor contexte economice mai puţin favorabile, conform comunicatului.
 
De asemenea, Dacia a anunţat că va începe să fie comercializeze autovehicule şi pe piaţa din Israel, înainte de sfârşitul anului. În 2013, Dacia s-a lansat în şase ţări - Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta.
 
Mai puteţi citi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările