Dacia Piteşti a produs azi Duster-ul cu numărul 400.000. Maşina va fi livrată unui client din Franţa

Dacia Piteşti a produs azi Duster-ul cu numărul 400.000. Maşina va fi livrată unui client din Franţa

Maşina este un Laureate 4X4

Producătorul de la Mioveni anunţă că joi, 7 februarie 2013, Uzina de Vehicule Dacia a fabricat automobilul Dacia Duster cu numărul  400.000. Vehiculul, un Laureate 4x4, de culoare gri platine, echipat cu motorul 1.5 dCi 110 CP, va fi livrat unui client din Franţa - principala piaţă de export a mărcii Dacia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, Duster reprezintă în jur de 45% din producţia totală zilnică realizată la Uzinele Dacia.  
Modelul Duster a fost lansat în martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, iar raportul calitate/preţ/prestaţii i-a adus numeroase premii acordate de profesionişti ai domeniului auto.

Maşina anului în mai multe ţări

Dacia Duster a fost aleasă « Maşina Anului 2011” în România şi Croaţia, a obţinut trofeele ” SUV-ul Anului 2011” în România, „Autobest 2011”, „Cel mai 4x4 al anului 2012” în Franţa,  „Argus” (la categoria vehicule de familie) în Franţa şi titlul de „Campion la Valoarea Reziduală 2011” în Germania.

În decursul celor aproape trei ani de carieră comercială, 95% din producţia modelului a fost exportată, cu precădere în ţările Europei Occidentale, se arată într-un comunicat al producătorului de la Mioveni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările