Cora România: Nu raţionalizăm produse, impunem limite pentru a nu încuraja specula

Cora România: Nu raţionalizăm produse, impunem limite pentru a nu încuraja specula

cora România a instalat paravane de plexiglass în zona caselor de marcat. Foto: cora România

cora România a anunţat miercuri că nu a luat niciun fel de măsuri de raţionalizare a unor produse, ci doar a impus unele limite, „chiar generoase” pentru unele produse, pentru a descuraja specula.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Precizăm, de asemenea, că nu s-a luat măsura raţionalizării produselor. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula şi pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulţi clienţi.
 
Solidaritatea şi cumpătarea sunt esenţiale în aceste zile şi îi rugăm din nou pe clienţi să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici şi mâine şi că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată ţara.
 
Facem de asemenea apel la familii, ca urmare a recomandărilor Autorităţilor, să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicaţiile privind păstrarea distanţei de cel puţin 1,5 metri astfel încât să reducem riscul îmbolnăvirii.
 
Pe de altă parte, cora România a anunţat că a instalat panouri de plexiglass în zona caselor de marcat pentru o mai bună protecţie a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului, făcând totodată precizări în privinţa promoţiilor şi limitelor impuse pentru anumite produse.
 
„Prin urmare, am instalat, din 17 martie 2020, paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecţie a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienţii au la dispoziţie mai multe puncte de dezinfectare în magazin.
 
De asemenea, în magazine sunt disponibile mănuşi de unică folosinţă, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.
 
Îi rugăm pe clienţi să apeleze la personalul nostru atunci când au nelămuriri legate de aceste măsuri de prevenţie.
 
Vă asigurăm că suntem în permanentă legătură cu autorităţile, urmărim evoluţia situaţiei şi actualizăm corespunzător măsurile care necesită a fi luate, pentru siguranţa tuturor şi pentru a asigura un mediu de cumpărături sigur şi eficient”, a informat retailerul.
 
Reprezentanţii hipermarketului au mai spus că ai luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoţiilor pe pagina de Facebook a cora, „din respect pentru clienţi, având în vedere situaţia delicată şi provocările cu care toţi ne confruntăm în această perioadă din cauza ameninţării COVID-19”.
 
Activitatea promoţională se derulează în continuare şi toate informaţiile pe acest subiect sunt comunicate pe site în secţiunea https://www.cora.ro/cataloage precum şi în hipermarketuri. Planificarea promoţiilor pentru clienţii noştri şi angajamentele cu furnizorii care se subscriu acestui proces se derulează cu mult timp înainte, ca atare sunt valabile şi continuă.
 
În paralel, cora a anunţat că lucrează zilele acestea la promoţiile pentru sărbătorile de Paşte.
 
În privinţa măsurilor de igienă şi prevenţie, au fost achiziţionate măşti, mănuşi, dezinfectante şi am intensificat igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor Autorităţilor. Sunt curăţate în mod constant, cu o frecvenţă mult mai mare decât în mod obişnuit cărucioarele, coşurile, suprafeţele magazinelor şi zona caselor de marcat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările