Cine sunt principalii creditori ai Mediafax Group. Totalul creanţelor se ridică la peste 40 de milioane de euro

Cine sunt principalii creditori ai Mediafax Group. Totalul creanţelor se ridică la peste 40 de milioane de euro

Totalul creanţelor faţă de compania controlată de Adrian Sârbu se ridică la peste 40 de milioane de euro FOTO Marian Iliescu

ING Bank şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) sunt principalii creditori ai Mediafax Group, într-o listă care cuprinde firme de distribuţie, de servicii, nume precum fostul director general Orlando Nicoară, dar şi proprietarii clădirii în care îşi desfăşoară activitatea compania lui Adrian Sârbu, potrivit paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre cei care au de recuperat sume consistente de la Mediafax Group, firmă acum în insolvenţă, sunt şi cei de la Conde Nast, deţinătorii licenţelor pentru titlurile internaţionale editate deMediafax, dar şi Biroul Român de Audit Transmedia. Pe listă apare şi o agenţie de publicitate – McCann – care încearcă să-şi recupereze rebate-ul. Şi alte agenţii au încercat, dar nu au fost admise la masa credală, scrie paginademedia.ro.
 
ING Bank conduce Adunarea Creditorilor Mediafax Group, iar membrii Comitetului Creditorilor sunt ANAF şi MediaSat. Administratorul judiciar este KPMG Restructuring SPRL.
 
Totalul creanţelor Mediafax Group se ridică la peste 40 de milioane de euro.
 
Iată top cinci creditori ai Mediafax Group. 
 
ING -  15,6 milioane de euro, urmare a unui credit. 
ANAF- aproape 13 milioane de euro.
RO Naturstein (în contul chiriei) - aproape 5 milioane de euro 
MediaSat 
Mediafax SA.
 
Citiţi mai multe pe paginademedia.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările