CFR Marfă va transporta peste un milion de tone de sare pentru Salrom în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Marfă este operatorul naţional de transport feroviar de marfã din România, cu o cotă de piaţă preliminată de 57,2% în 2014
CFR Marfă este operatorul naţional de transport feroviar de marfã din România, cu o cotă de piaţă preliminată de 57,2% în 2014

CFR Marfă a încheiat un parteneriat cu Salrom - Compania Naţională a Sării, pentru transportul a 300.000-400.000 tone/an de sare între România şi Ungaria, contract valabil pe o perioadă de trei ani.

„Societatea a câştigat licitaţia organizatã de Salrom, pentru atribuirea contractului de transport de sare pe calea ferată. Transporturile se vor derula pe relaţia România - Ungaria, respectiv Dej - Nyrabrani. În cadrul contractului se vor transporta 300.000 - 400.000 tone/anual, durata acestuia fiind de 3 ani. În condiţiile unei concurenţe puternice pe piaţa transporturilor feroviare de marfã, CFR Marfã urmăreşte prin practicarea unor politici comerciale flexibile, crearea de noi parteneriate, concomitent cu fidelizarea şi păstrarea clienţilor existenţi“, se arată într-un comunicat al CFR Marfă.

Societatea Naţionalã de Transport Feroviar de Marfã CFR Marfă este operatorul naţional de transport feroviar de marfã din România, cu o cotă de piaţă preliminată de 57,2% în 2014.

Compania de stat a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 212 milioane de euro.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat miercuri că privatizarea CFR Marfă va fi finalizată anul viitor, termen agreat cu Fondul Monetar Internaţional.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite