CFR Călători a lansat trenuri Regio Expres şi pe ruta Bucureşti Nord – Feteşti şi retur, la preţuri reduse

CFR Călători a lansat trenuri Regio Expres şi pe ruta Bucureşti Nord – Feteşti şi retur, la preţuri reduse

FOTO Shutterstock

CFR Călători a lansat trenuri Regio Expres şi pe Bucureşti Nord – Feteşti şi retur, la preţuri reduse, optimizând legăturile feroviare pe magistrala 800.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta Bucureşti Nord – Feteşti şi retur şi pentru a oferi  totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, CFR Călători a planificat îmbunătăţirea ofertei de trenuri ce deservesc şi Fundulea încă de la începutul anului iar demersurile pentru operaţionalizarea circulaţiei de noi trenuri a fost aprobată din 15 martie. Astfel, din 1 aprilie 2021 noi trenuri Regio Expres (RE) vor circula de la Bucureşti Nord la Feteşti şi retur.
 
Preţul biletelor este la nivel de tren Regio, iar de aceste tarife avantajoase beneficiază călătorii din Bucureşti Nord, Bucureşti Băneasa, Pantelimon, Brăneşti h, Islaz, Fundulea, Săruleşti, Lehliu, Dor Mărunt h, Ciulniţa, Ogoarele hc, Recolta, Ştefan cel Mare hc, Bărăganu şi Feteşti.
 
Pe lângă funcţia de tren metropolitan pe care o au pentru staţiile apropiate de Bucureşti, îndeplinesc şi funcţia de tren Regio Expres între Bucureşti Nord şi Feteşti şi retur, deservind localităţile intermediare şi completează astfel oferta CFR Călători pe magistrala 800. 
 

Program

Noile trenuri vor circula astfel:
 
RE 8017 Bucureşti Nord (plecare 09:33) – Feteşti (sosire 11:37) va circula de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 1 – 30 aprilie 2021 şi 1 octombrie – 11 decembrie 2021.
RE 8019 Bucureşti Nord (plecare 09:33) – Feteşti (sosire 11:56) va circula de luni până vineri, în perioada de sezon: 1 mai – 30 septembrie 2021.
RE 8018 Feteşti (plecare 12:55) – Bucureşti Nord (sosire 15:08) va circula de luni până vineri.
 

Facilităţi

Se creează astfel mai multe posibilităţi de deplasare spre/dinspre Feteşti cu noile trenuri RE spre/dinspre Bucureşti Nord.
Asigură mobilitatea călătorilor spre/dinspre localităţile din parcurs, trenurile având opriri în majoritatea staţiilor, inclusiv în Gara Bucureşti Băneasa, unde există acces rapid la sistemul de transport urban. 
Trenurile Regio Expres au un tarif scăzut, beneficiind de viteza şi confortul trenurilor InterRegio, precum şi de rezervare pentru loc.
 

Tarife

Tarifele biletelor de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipaţie, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus. De asemenea, cei care călătoresc frecvent pot opta pentru abonamente ce oferă reduceri la tariful de transport şi posbilitatea de a alege varianta potrivită (nelimitat 7 zile sau 30 zile, flexi 5/10/15 zile). 
 
Biletele pot fi achiziţionate utilizând următoarele canale:
 
online de pe www.cfrcalatori.ro;
de la automatele de vânzare bilete din gări;
direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.
 
Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la:
 
0219521 – INFO CFR (trafic intern).
numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
la personalul nostru din staţii.
 
Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor  – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările