CFR Călători adaugă vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sărbători

CFR Călători adaugă vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sărbători

CFR Călători recomandă achiziţia din timp a biletelor, pentru a evita aglomerările

Compania de stat CFR Călători a anunţat joi că va suplimenta cu vagoane, în perioada 23 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti. În această perioadă, vor fi deschise doar trei agenţii de voiaj ale CFR Călători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru creşterea capacităţii de transport cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Craiova, Arad, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.
 
CFR Călători recomandă achiziţia din timp a biletelor, pentru a evita aglomerările.
 
”Având în vedere cererea mare de bilete din perioada sărbătorilor, recomandăm pasagerilor să achiziţioneze din timp biletele, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă. Acestea pot fi cumpărate online cu o reducere suplimentară de 5 %. La verificarea lor în tren este necesară doar prezentarea id-ului de bilet primit pe e-mail”, se arată în comunicat.
 
CFR Călători reaminteşte că peste 130 de trenuri InterRegio au tarife mai mici în această perioadă, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente.
 
În plus, la unele trenuri InterRegio de pe rutele Bucureşti –Galaţi, Galaţi – Buzău, Braşov – Iaşi, Oradea – Cluj Napoca, Cluj-Napoca - Salonta şi retur, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), sunt reduse procentual cu 10% - 35%.
 
În zilele de 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor Iulius Mall din Iaşi, Carrefour şi Titan din Bucureşti. Cele trei agenţii vor fi deschise conform programului centrelor comerciale respective.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările