Cel mai mare angajator din România, prima companie care anunţă că va creşte salariul brut după transferul contribuţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima companie care anunţă oficial că va majora salariul brut al angajaţilor, după transferul contribuţiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator privat din ţară.

Este vorba despre Kaufland, care a anunţat joi că va prelua contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, începând cu data de 1 ianuarie 2018, ca urmare a modificărilor legislative.

Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%”, precizează compania.

„Compania înţelege astfel să liniştească îngrijorările salariaţilor şi familiilor acestora şi îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranţa lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Reacţia premierului Tudose după decizia Kaufland 

Premierul Tudose a postat, pe Facebook, un mesaj scurt în care îl atacă pe Bogdan Hossu, preşedintele CNS "Cartel ALFA”, despre care afirmă că s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român.

"Apreciem faptul că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educaţie, infrastructură", afirmă premierul, comentând astfel anunţul Kaufland.

Lanţul de hipermarketuri Kaufland România este cel mai mare angajator din economie, cu peste 16.400 de salariaţi la finalul lunii septembrie, potrivit zf.ro.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite