Cei mai buni angajatori din România

Cei mai buni angajatori din România

Autonom (închirieri auto), GSK Consumer Healthcare (produse de îngrijire a sănătăţii), JYSK România (retailer de mobilă şi decoraţiuni) şi Premier Restaurants (restaurante) au fost desemnaţi cei mai buni angajatori din România, în urma unui sondaj al companiei independente de consultanţă Aon Romania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest sondaj anual a fost conceput pentru a măsura implicarea angajaţilor din diferite companii din România în patru domenii – leadership, brandul de angajator, performanţa companiei şi implicarea per total. Angajaţii au răspuns în mod voluntar şi anonim la întrebările din sondaj. Ei au acordat note în funcţie de cât de mulţumiţi sunt de liderii companiei, de câtă încredere au în echipă, cum le sunt recunoscute meritele, ce oportunităţi de carieră şi beneficii există. 

GSK Consumer Healthcare a mai primit şi în anul 2014 titlul de Cel mai bun Angajator, în urma studiului realizat de Aon România.

GSK este o companie globală de sănătate. La nivel global, GSK deţine trei business-uri: medicamente eliberate cu prescripţie medicală, vaccinuri şi produse pentru îngrijirea sănătăţii. GSK Consumer Healthcare este una dintre cele mai mari companii de produse pentru îngrijirea sănătăţii din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: