Ce fructe exotice îi aduc unui argeşean un profit de până la 8.000 de euro la hectar

Ce fructe exotice îi aduc unui argeşean un profit de până la 8.000 de euro la hectar

Unii spun că merg în vacanţă să se relaxeze. Alţii îşi petrec vacanţa mun­cind. Dar cum este să şi plăteşti pentru a munci câteva zile din concediu? Cât se poate de distractiv, ar răspunde Mihail Ungurenuş, antreprenorul care vede cu alţi ochi turismul, fie el şi de weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

La distanţe relativ egale între două foste capitale ale Ţării Româneşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel, un drum ju­de­ţean duce către vârful Moldoveanu şi Nucşoara, localitatea cunoscută pentru grupurile de partizani care s-au opus ins­taurării regimului comunist. Prima oprire în drumul spre vârful Moldoveanu o facem la Corbi. Şi nu doar pentru a vizita biserica rupestră Corbii de Piatră. O uliţă îngustă, asfaltată recent, duce către Pensiunea Livada Bunicului, o casă cu etaj, simplă, dar cochetă, parcă aşezată strategic între livezi bătrâne de meri, peri şi pruni. Aşezarea nu a cunoscut tăvălugul cooperativizării, localnicii păstrând tere­nuri relativ extinse, pe care au plantat mai ales pomi fructiferi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: