Carrefour a ieşit din insolvenţă, iar decizia e definitivă. Reorganizarea judiciară fusese cerută de distribuitorul de scutece GSL Logistic

Carrefour a ieşit din insolvenţă, iar decizia e definitivă. Reorganizarea judiciară fusese cerută de distribuitorul de scutece GSL Logistic

Carrefour a înregistrat anul trecut vânzări de peste un miliard de euro în România

Reţailerul Carrefour a ieşit din insolvenţă după ce Curtea de Apel a respins joi cererea GSL Logistic, care a solicita plata unei datorii de 180.000 de euro, sentinţa fiind definitivă.


„Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că: Respinge ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării sentinţei apelate. Respinge ca neîntemeiată intervenţia în interesul intimatei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 24.04.2014“, se arată în soluţia pe scurt redactată de instanţă.
 
Procedura de insolvenţă a fost cerută de compania GSL Logistic, un distribuitor de scutece. Firma ar fi avut de încasat de la Carrefour România 800.000 de lei.
 
La cererea avocaţilor, Carrefour a achitat datoria şi a cerut suspendarea hotărârii de intrare în insolvenţă. Cu toate acestea, deşi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaşte debitul.

 
Mai puteţi citi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: